Jorge Jesus: Biz yeter ki kazanalım

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında Kadıköy'de sezonun son maçına çıkacak. Sarı-Lacivertliler bu karşılaşmanın son provasını Samandıra'da gerçekleştirdiği antrenmanla yaptı. Jorge Jesus, taktik ağırlıklı çalışmanın ardından oyuncularını etrafına topladı. Portekizli teknik adam, oyuncularına Galatasaray'ın Ankaragücü maçında kaybedeceğini inandığını söyledi ve "Biz yeter ki kazanalım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 36. haftada devam ediyor. Fenerbahçe, Antalyaspor'u Ülker Stadı'nda ağırlayacak. Lig bitimine sayılı günler kala zirvedeki yerini koruyan azılı rakibine karşı hırslı mücadeleyi elden bırakmayan sarı lacivertliler, Kadıköy'de mutlak 3 puan için yarışacak. Fanatik'te yer alan habere göre; bu maç öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, oyuncularıyla çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Portekizli teknik adamın, öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Futbol her türlü sonuca açık. Bu sezon birçok karşılaşmada bunu gördük. Rakibimizin en iyi döneminde bile takılacağını söylemiştim. Bu gerçekleşti ama maalesef fırsatları iyi kullanamadık" dediği öğrenildi.

"3 PUANI ALALIM, GELECEK SONU BEKLEYELİM"

Jesus'un, "Matematiksel olarak hala şansımız sürüyor. Ben Galatasaray'ın Ankaragücü deplasmanında puan kaybedeceğine inanıyorum. Yeter ki biz Antalyaspor önünde hata yapmayalım ve kazanalım. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirip, 3 puanı alalım ve diğer maçtan gelecek sonucu bekleyelim. Sizler sadece saha içine odaklanın. Aklınız Ankaragücü-Galatasaray maçında olursa, motivasyon kaybının bedelini ödeyebiliriz. Ben şampiyonluk iddiamızı Galatasaray deplasmanına taşıyacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Jorge Jesus: Biz yeter ki kazanalım ile ilgili etiketler Jorge Jesus Fenerbahçe Süper Lig Galatasaray Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.