Jorge Jesus, Ankaragücü taktiğini belirledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ankaragücü maçında da oyuncularından önde baskıdan ve hücum oyunundan vazgeçmemesini istedi.

Fenerbahçe'de gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi... Ankaragücü ile 17 Ekim Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, kazanıp yoluna firesiz devam etmeyi hedefliyor.

Teknik Direktör Jorge Jesus, yakaladıkları çizgiyi sürdürmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz kim olursa olsun yapmak istediklerimiz aynı. Her zaman aynı oyunu sergilemeye ve kazanmaya çalışıyoruz. Hedefimiz yine 3 puan" dedi. Portekizli çalıştırıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde ve ligde aralıksız maç yapmaları nedeni ile sakatlık riskini azaltmak için yine rotasyona gidecek.

ROTASYONA DEVAM EDECEK

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü AEK Larnaca ile deplasmanda oynanan maçta yedek soyunan Enner Valencia, İrfan Can Kahveci, Bright- Osayi Samuel, Michy Batshuayi, Miguel Crespo ve Emre Mor'dan en az 4'ünün başkentte ilk 11'de yer alması bekleniyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Güney Kıbrıs'taki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan ve başarılı bir performans sergileyen Arda Güler'in de süre almasına kesin gözüyle bakılıyor... Süper Lig'de 4 maçtır yenilmeyen (3G/1B) sarı-lacivertliler, Ankaragücü'nü de devirerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı planlıyor.

FORVETLER GÜLDÜRDÜ

Son yıllarda forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Kanarya'da bu sezon işler değişti. Henüz ekim ayında kadrodaki 5 forvet 22 gol attı. Valencia 11, Batshuayi 4, King 3, Pedro ile Serdar Dursun 2'şer kez fileleri havalandırdı.

Jorge Jesus, Ankaragücü taktiğini belirledi ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.