Jorge Jesus, Alanyaspor'un şifresini verdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Alanyaspor maçının kilit noktasını belirledi. Portekizli çalıştırıcı, savunmadan topla çıkan rakibe karşı hücumcularla önde baskı kurmayı planlıyor. Rakip savunmayı zorlayacak Jesus, bu sezon top kayıplarıyla birçok kez gol yiyen rakibini vuracak. Jesus, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda ise güvenini belli etti.

Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı mücadelede lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zorlu deplasmanda Fenerbahçe galip gelmek istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Alanyaspor maçında da oyuncularından önde baskıya devam etmelerini istedi.

"TAKTİĞE BAĞLI KALIN"

Sarı-lacivertli oyuncularla görüşen Portekizli teknik adam, "Ligde son haftalarda iyiyiz. Avrupa'dan elensek de karakterli bir oyuncu grubuna sahibim. Taktiğe bağlı kalırsak kazanacağız. Size güveniyorum, bu güvenimi boşa çıkartmayın" dedi.

Jorge Jesus, Alanyaspor'un şifresini verdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jorge Jesus Alanyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.