Jorge Jesus Adana Demirspor maçı öncesi konuştu! Lider olmak her zaman güzeldir

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında evinde Adana Demirspor'u ağırlıyor. Mücadele öncesinde sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçı öncesinde konuştu.

İŞTE JESUS'UN SÖZLERİ:

"Bugünkü maçı kazanan takım lider olacak ama henüz 3. haftadayız. Bu maçta herhangi bir şey kazanmamız ve kaybetmemiz mümkün olmayacak ama lider olmak her zaman güzeldir. Rakibimiz çok kuvvetli. Ligin en iyi takımlarından biri. Taktiksel anlamda çok iyi çalışmış bir takım. Biz de adım adım ilerlemeye devam edeceğiz. Avusturya'da yaptıklarımıza baktığımızda, bugün daha büyük bir adım atmamız gerekiyor."

Jorge Jesus Adana Demirspor maçı öncesi konuştu! Lider olmak her zaman güzeldir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig 3.Hafta Maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.