Jordan Bone Beşiktaş Icrypex'te... Amerikalı guard Avrupa macerasına başlıyor

21 yaşındaki 2.08'lik uzun forvet Sadık Emir Kabaca, Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni genel menajeri Turgay Zeytingöz, Bandırma'dan tanıdığı genç ismi Sarı-Kırmızılılar'a kazandırdı. Beşiktaş Icrypex ise NBA'de Orlando Magic ve Detroit Pistons formaları giyen ABD'li guard Jordan Bone'u kadrosuna kattı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray NEF, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş Icrypex'te geçiren 21 yaşındaki 2.08'lik uzun forvet Sadık Emir Kabaca'yı kadrosuna kattı. Banvit'in eski genel menajeri Turgay Zeytingöz'ü genel menajerliğe getiren Sarı-Kırmızılılar, Bandırma altyapılı Emir'le 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "3 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, Bandırma Kırmızı’da 2016-2017 sezonunda kariyer başlangıcı yaptı. Ertesi sezon Bandırma ekibi ile 35 kez parkeye çıkan Kabaca, performansını artırdı ve 5.9 sayı, 4.3 ribaunt ortalaması tutturdu. 2019-2020 sezonunda ise Teksüt Bandırma ile Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen genç basketbolcu 12 maçta boy gösterdi ve 2020-2021 sezonunu Beşiktaş’ta geçirdi.

Beşiktaş’ta 29 maça çıkan ve 16,4 süre ortalamasıyla parkede kalan milli oyuncu, 4.24 sayı, 3,1 ribaunt ortalamasıyla sezonu tamamladı. Sadık Emir Kabaca’ya kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine Galatasaray’da başarılı bir kariyer diliyoruz."

Galatasaray Nef, TOFAŞ'ın Amerikalı guardı DeVaughn Akoon-Purcell'i de açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki basketbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Jordan Bone Beşiktaş Icrypex'te... Amerikalı guard Avrupa macerasına başlıyor

BEŞİKTAŞ'A AMERİKALI GUARD

Beşiktaş Icrypex ise ABD'li guard Jordan Bone'u transfer etti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, NBA ekiplerinden Detroit Pistons ve Orlando Magic'te de kısa süre forma giyen 23 yaşındaki oyun kurucu ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

2019 NBA draftında 2. tur 57. sıradan seçilen Bone, Avrupa kariyerine Beşiktaş formasıyla başlıyor. 

Gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş Icrypex, Zalgiris Kaunas'tan Steve Vasturia'yı transfer etmişti. 26 yaşındaki ABD'li guard, Litvanya deviyle geçen sezon THY Euroleague'de 19 maça çıktı.

Jordan Bone Beşiktaş Icrypex'te... Amerikalı guard Avrupa macerasına başlıyor ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Beşiktaş Icrypex Galatasaray NEF Sadık Emir Kabaca Jordan Bone DeVaughn Akoon-Purcell
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.