Johnny Depp'in davayı kazanmasını ardından avukatı Camille Vasquez'in kısmeti açıldı

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık iftira davasında, Johnny Depp'in avukatlığını yapan Camille Vasquez kısa süre içinde sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştı. Camille Vasquez'in kısmeti açıldı. Johnny Depp'in davayı kazanması sonrası avukat Camille Vasquez'e teklif üstüne teklif yağıyor.

58 yaşındaki Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, 35 yaşındaki eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasında geçtiğimiz günlerde karar çıktı. Fairfax Mahkemesinde görülen davada jüri, Depp’i haklı bularak, Heard'ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Altı hafta süren dava sürecinin sonunda kazanan Johnny Depp oldu.

 DEEP'İN AVUKATI GÜNDEM OLDU

Deep'in davayı kazanmasının ardından avukatı Camille Vasquez de gündeme geldi. Mesleğinde gayet iddialı olduğu bilinen Camille Vasquez davayı kazandıktan sonra kısmeti açıldı. Kolombiyalı bir ailenin kızı olan ve ABD'de doğup, büyüyen 37 yaşındaki Vasquez, daha önce sadece duruşmalardaki tavırları ve cesur sorularıyla dikkat çekiyordu.

Johnny Depp'in davayı kazanmasını ardından avukatı Camille Vasquez'in kısmeti açıldı

Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez dava sonuçlandıktan sonra önde gelen birçok hukuk firmasından ve Hollywood ağlarından teklif aldı. Camille Vasquez şimdi gelen teklifleri gözden geçiriyor. Camille Vasquez çalıştığı firmada da yıldız olarak anılıyor ve ortaklık için de iddialar bulunuyor.


JOHNNY DEEP İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİASI

Deep ile aşk yaşadığı iddia edilen Vasquez, adliye çıkışında bir basın mensubunun "İnsanlar bilmek istiyor, Johnny Depp ile çıkıyor musunuz? Bu sosyal medyada da konuşuluyor. 'Evet' ya da 'Hayır' diye net bir cevap verebilir misiniz?" sorusuna gülerek yanıt vermişti.

Johnny Depp'in davayı kazanmasını ardından avukatı Camille Vasquez'in kısmeti açıldı - Resim : 2

Johnny Depp'in davayı kazanmasını ardından avukatı Camille Vasquez'in kısmeti açıldı ile ilgili etiketler Camille Vasquez amber heard johnny deep
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.