Johnny Depp ile Amber Heard'ün ilişkisi belgesel oluyor

Hollywood’un en çalkantılı birlikteliklerinden olan Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki ilişki, belgesel haline geliyor. İki bölüm halinde Discovery Plus’ta yayınlanacak belgesel, “Johnny vs Amber” ismini taşıyor. Her bir bölüm, taraflardan birinin bakış açısıyla anlatılacak. Belgesel, 2022’de gösterime girecek.

58 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve yapımcı Johnny Depp ve 35 yaşındaki Amerikalı meslektaşı Amber Heard’ın boşanma ve şiddet davasıyla sonuçlanan ilişkisini mercek altına alacak olan belgeselde, tarafların açıklamalarının yanı sıra iki tarafın avukatlarıyla röportajlar ve tarafların yakınlarının görüşleri yer alacak.

Discovery yetkilisi Charlotte Reid, yaptığı açıklamada, 2015–2017 yılları arasında evli kalan çiftin belgeseliyle ilgili, “Johnny ve Amber arasında olanların hikayesi, hayranlar ve genel olarak halk arasında büyük ölçüde farklı şekilde algılanmaya devam ediyor. İzleyicinin manşetlerin ötesine geçebilmesi, onların kim olduklarını anlayabilmesi ve bu karmaşık hikayede kime inanması gerektiğine karar verebilmesi için, hikayeyi her bir perspektiften gösterecek bir belgesel yapmak için yola çıktık. Yaşananların gerçekler ve yalanlarla ilgili çağdaş bir hikaye olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Johnny Depp ile Amber Heard'ün ilişkisi belgesel oluyor

“The Rum Diary”nin setinde tanışıp 2015’te evlenen Depp ve Heard, iki yıl sonra boşanmıştı. Heard, bir yıl sonra aile içi şiddet iddiasıyla Depp aleyhine dava açmıştı.


(Ajans Bizim)

Johnny Depp ile Amber Heard'ün ilişkisi belgesel oluyor ile ilgili etiketler Johnny Depp Hollywood amber heard belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.