Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesi yeniden alevlendi

Olaylı bir şekilde boşanan dünyaca ünlü oyuncu çift Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesinde yeni bir dönem başladı. ABD mahkemesi, Deep'in 2015 ile 2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Heard'e açacağı 50 milyon dolarlık ( yaklaşık 430 milyon TL) itibar davasını kabul etti.

35 yaşındaki Amerikalı eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddiasıyla kariyeri yerle bir olan 58 yaşındaki ABD’li yakışıklı oyuncu Johnny Depp, mücadelesini sürdürüyor.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesi yeniden alevlendi

ABD mahkemesi, Johnny Depp'in Amber Heard’e açacağı 50 milyon dolarlık itibar davasını kabul etti. Heard, davanın açılmaması için verdiği mücadeleyi kaybetti.

Depp, 2018’de Washington Post gazetesinde Heard’ün yazdığı makalede kendisini tüm dünyaya dayakçı koca olarak gösterdiğini, sahte bir kurbanı oynadığını öne sürüyor.

 

MAKALEYİ KENDİSİ YAZMADI

Bu makale sonrası dünya çapında kadın hareketlerinden büyük destek gören Heard’ün yalan söylediği üç ay önce ortaya çıktı. Makaleyi kendisinin yazdığını süren Heard’ün adına makaleyi Amerikan Sivil Özgürlükler Sendikası’nın (ACLU) yazdığı belgelendi.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesi yeniden alevlendi

Heard, boşanma tazminatı olarak Depp’ten aldığı 7 milyon doların yarısını ACLU’ya vereceğini söylüyordu. Depp bu bağışın yapılmadığını da ortaya çıkardı Heard, elçisi olduğu sendikanın dünya çapında duyulmasını sağlamıştı.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesi yeniden alevlendi ile ilgili etiketler johnny deep amber heard
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.