Joher Rassoul: Süper Lig’i en azından 3’üncü olarak bitirmek istiyoruz

Adana Demirspor'un Senegalli stoperi Rassoul, ligin ilk haftasında sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anımsatarak, maçtan 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 25 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig’i en azından 3’üncü olarak bitirmek istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor'un Senegalli stoperi Joher Rassoul, Süper Lig'i ilk 3 içinde bitireceklerini iddia etti. Adana ekibi yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor. Antrenman öncesi röportaj veren 25 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig’i en azından 3’üncü olarak bitirmek istiyoruz. Çok güzel bir sezon olacağını umuyorum. Geçtiğimiz sezon koronavirüsten dolayı seyircisiz oynadık. Bu yıl yüzde 50 de olsa taraftar desteğimiz olacak. Onlardan alacağımız destekle çok güzel şeyler yapacağız" dedi.

Adana Demirspor'a 2018-19 sezonunun Belçika'nın Lokeren takımından transfer edilen ve her sezon grafiğini yükselten futbolcu, teknik direktör Samet Aybaba'nın gözdelerinden... Takım olarak kendilerine inandıklarını ve başarı için çalıştıklarını ifade eden Rassoul, "Gençliğimde çok farklı mevkilerde oynadım. Benim için nerede oynadığım fark etmiyor. Takımım için elimden gelen tüm katkıyı vermek istiyorum. Bu sezon büyük transferler yaptık. Balotelli, Belhanda, Assombalonga, Castro gibi oyuncular aramıza katıldı. Onların gelişi takımın üzerinde olumlu bir etki yarattı. Bu sezona çok güçlü başlayacağız" diye konuştu.

Joher Rassoul: Süper Lig’i en azından 3’üncü olarak bitirmek istiyoruz

PARTNERİ DAVİD LUİZ OLABİLİR

Flaş transferlerin takımı Adana Demirspor, Arsenal'den ayrılan Brezilyalı stoper David Luiz'i kadroya katabilirse Rassoul'ün stoperdeki partneri bir dünya yıldızı olacak. Başkan Murat Sancak, 34 yaşındaki futbolcudan cevap beklediklerini açıklamıştı.

Bu konuda yorum yapmak istemeyen başarılı futbolcu, ülkesi Senegal'e gittiğinde yanında götürdüğü Adana Demirspor formalarını yakın çevresine dağıtan Rassoul, "Ülkemde benden dolayı Adana’yı ve Adana Demirspor’u takip ediyorlar. Neredeyse her maçımızı izliyorlar" ifadesini kullandı.

Joher Rassoul: Süper Lig’i en azından 3’üncü olarak bitirmek istiyoruz ile ilgili etiketler Adana Demirspor Joher Rassoul Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.