Süper Lig'de bir Yeni Zelandalı... Joe Champness Giresunspor'da

Giresunspor her gün bir transfer açıklıyor... Dün, Süper Lig tecrübesi olan Senegalli golcü Souleymane Doukara'yı açıklayan Karadeniz ekibi bugün de Yeni Zelandalı sol açık Joe Champness'ı kadrosuna kattı. Yeşil-Beyazlılar 15. transferine imza attırdı.

Süper Lig'e evinde G.Saray'a 2-0 mağlup olan Giresunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi Avustralya Ligi'nden transfer yaptı. Newcastle Jets'in Yeni Zelandalı sol açığı Joseph William Champnes, Giresunspor'da...

Kariyerinde hiç Avustralya dışına çıkmayan ve Yeni Zelanda Milli Takımı'yla Tokyo 2020'de mücadele eden 24 yaşındaki futbolcu 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Joe Champnes'in piyasa değeri 250 bin euro...

Giresunspor'dan yapılan trasfer açıklamasında, "Champness'e Giresunspor ailesine 'Hoş geldin' diyor, çotanak armalı forma ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

15 transfer yapan Çotanak, geçen sezon TFF 1. Lig'in tozunu attıran kadrodan ise 12 isimle yollarını ayırdı. Sezona hazır bir görüntüyle giremeyen ve transferleri çok eleştirilen Giresun ekibi daha ilk sezonunda küme düşme adayı olarak gösteriliyor.

"GALİBİYET SERİLERİ BAŞLAYACAK"

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Ünal, takım hakkında kamuoyunda oluşan olumsuz görüşe karşın takıma güvendiklerini belirterek dün şunları söylemişti:

"Öyle Süper Lig şampiyonluğu gibi çok büyük iddialarımız yok, bunu derken de kesinlikle şampiyon olamayız diye bir durum da yok. Küme düşme konusunu asla dilimize bile almıyoruz, aklımızdan bile geçirmiyoruz, inanın öyle bir takım yok. Giresunspor'un başarısız olacağını düşünen insanlar zamanla Giresunspor'un performansını gördükçe bunun olmayacağını anlayacaklardır. Geçen sezonki gibi bir zaman sonra inşallah galip geldiğimiz maç serileri başlayacaktır." 

 Süper Lig'de bir Yeni Zelandalı... Joe Champness Giresunspor'da

EMRE TAŞDEMİR, GİRESUNSPOR'DA

Giresunspor, Galatasaray'da forma giyen Emre Taşdemir'i de kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Emre Taşdemir ile bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek "Kendisine, Giresunspor ailesine 'Hoş geldin' diyor, çotanak armalı forma ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'de bir Yeni Zelandalı... Joe Champness Giresunspor'da ile ilgili etiketler giresunspor Hakan Keleş Joe Champness