Joe Biden'dan sonra şimdi de Giorgia Meloni: İtalya Başbakanının garip hareketleri herkesi şaşırttı

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin katıldığı bir konferansta yaptığı ilginç yüz ifadeleri herkesi şaşırttı.

Konferans sırasında yaptığı garip hareketler kameraya yansıyan İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin bu halleri sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden'dan alışık olduğumuz garip hareketlere şimdi de Giorgia Meloni katılmış oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Meloni'nin alkollü olabileceğini iddia ederken bazıları da ışıkların gözünü almasından dolayı bu hareketleri yapmış olabileceğini savundu.

 

GİORGİA MELONİ KİMDİR?

Giorgia Meloni, İtalya başbakanı, İtalya'da milliyetçi muhafazakâr bir siyasi parti olan İtalya'nın Kardeşleri'nin lideri ve Avrupa Muhafazakârlar ve Reformcular Partisi'nin başkanı olan İtalyan gazeteci ve aşırı sağcı, sağ popülist, ve milliyetçi politikacı.

19 Aralık 1977 doğumludur. Meloni, Roma'da doğdu ve Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi öğrenimi gördü. Siyasi kariyerine genç yaşlarda başladı ve daha sonra Alessandra Mussolini liderliğindeki Mavi Türuncu İttifak'a (Fiamma Tricolore) katıldı. Daha sonra bu partinin Fratelli d'Italia ile birleşmesi sonucu Fratelli d'Italia'nın kurucu üyelerinden biri oldu.

Giorgia Meloni, İtalya'da muhafazakâr ve sağcı politikaları savunurken, göçmen karşıtı ve milliyetçi görüşleriyle de tanınır. Ayrıca, Avrupa Birliği'ne eleştirel bir yaklaşım sergileyen bir politikacı olarak da bilinir.

Joe Biden'dan sonra şimdi de Giorgia Meloni: İtalya Başbakanının garip hareketleri herkesi şaşırttı ile ilgili etiketler Giorgia Meloni Joe Biden İtalyan İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.