Joe Biden neye uğradığını şaşırdı! ''Sen soykırımcı bir diktatörsün''

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Atlanta'daki seçim mitinginde, İsrail'e desteği nedeniyle sert tepkilerle karşılaştı. Genç bir protestocu Biden'ın yüzüne karşı, "Sen soykırımcı bir diktatörsün Joe. Çocuklar ölüyor. Binlerce Filistinli öldü." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırıları sürüyor.

Hava, kara ve deniz güçleriyle yapılan saldırılar sebebiyle bölgede büyük bir yıkım meydana gelmiş durumda.

7 Ekim'den beri İsrail'e desteğini sürdüren Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ise kendisini 'siyonist' olarak tanımlamıştı.

Biden'ın bu sözleri kendi ülkesinde de, Filistin'de yaşanan katliamın ortaklarından birinin de ABD olduğuna dair seslerin yükselmesine sebep oldu.

Joe Biden neye uğradığını şaşırdı! ''Sen soykırımcı bir diktatörsün''

"SEN SOYKIRIMCI BİR DİKTATÖRSÜN JOE"

Son olarak Biden, Georgia'nın en büyük şehri Atlanta'da bir seçim mitinginde konuşurken, dikkat çeken bir protesto ile karşılaştı.

Bir Amerikalı genç, Biden'ı konuşması sırasında keserek "soykırımcı diktatör Joe" şeklinde hitap etti. Genç, "On binlerce Filistinli katledildi. Çocuklar ölüyor." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Protesto sırasında, ABD Başkanı'nın korumaları, protestocuyu hızla olay yerinden uzaklaştırdı.

Zorla dışarıya çıkarılan genç bu sırada, "Filistin'e özgürlük" diyerek protestosuna devam etti.

Joe Biden neye uğradığını şaşırdı! ''Sen soykırımcı bir diktatörsün'' ile ilgili etiketler Joe Biden ABD İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.