Joe Biden, Gazze'de sivillerin ABD bombalarıyla öldürüldüğünü itiraf etti!

ABD Başkanı Joe Biden, ABD'nin İsrail'e gönderdiği bombaların Gazze'de sivillerin öldürülmesinde kullanıldığını kabul etti. Biden, “Gazze'de siviller bu bombalar ve nüfus merkezlerini hedef alan diğer yöntemler nedeniyle öldürüldü.'' dedi.

ABD Başkanı Biden, ABD merkezli CNN International kanalına verdiği röportajda, Gazze Şeridi’ndeki duruma dair değerlendirmelerde bulundu.

ABD SİLAHLARIYLA SİVİLLERİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ!

Biden, ABD’nin geçtiğimiz hafta İsrail’e 900 kilogramlık bombaların sevkiyatını durdurmasına yönelik, “Gazze’de siviller, bu bombalar sonucu ve (İsrail ordusunun) girdiği sivil yerleşim yerlerinde diğer yollarla öldürüldü” ifadelerini kullandı.  Biden, ABD’nin gönderdiği bombaların Gazze’de Filistinli sivillerin öldürülmesinde kullanıldığını ilk kez kabul etmiş oldu.

''REFAH'A KAPSAMLI SALDIRI BAŞLATMASI DURUMUNDA İSRAİL'E SİLAH SEVKİYATINI DURDURACAĞIZ''

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyinde bulunan ve 1 milyondan fazla Filistinli sivilin sığındığı Refah kentine gerçekleştirmesi beklenen kara operasyonuna da değinen Biden, “Eğer Refah’a girerlerse, henüz (kapsamlı bir saldırıyla) girmediler, eğer girerlerse o zaman Refah’ta ve diğer şehirlerde kullanılan silahları göndermeyeceğimi açıkça belirttim” dedi.

Joe Biden, Gazze'de sivillerin ABD bombalarıyla öldürüldüğünü itiraf etti! ile ilgili etiketler Joe Biden İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.