João Figueiredo: Attığım ilk gol gerçekten çok sık rastlanan bir gol değildi.

Joao Figueiredo: "Gol atmak her zaman güzel bir duygu ancak bu şekilde olması daha bir mutluluk verdi. 3 puan bizim için önemliydi. İyi de oynadık, güzel bir oyun oldu. Attığım ilk gol gerçekten çok sık rastlanan bir gol değildi. Ben sadece denedim, güzel bir şut oldu ve gol oldu. Kalecinin nerede olduğunu zaten sürekli kontrol ediyorum. İyi bir kontrol yapmıştım. Şutum da güzel bir gol oldu."

Gaziantep FK'ya bu yaz Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Wasl takımında kiralayan Brezilyalı kanat forveti Joao Figueiredo, 3-2 kazandıkları Fenerbahçe maçında attığı iki gol ve yaptırdığı penaltıyla galibiyetin mimarı olmuştu.

F.Bahçe'ye 43 metreden attığı golle çok konuşulan 25 yaşındaki sambacı bu sezon Süper Lig'de 14 maçta 5 gol, 3 asistle oynuyor. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut o golün yılın golü olabileceğini söylemişti.

"KALECİYİ HEP KONTROL EDERİM"

Kırmızı-Siyahlılar, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon deplasmanda hiç kazanamayan Gaziantep ekibi 3 puana kilitlendi. Kayserispor karşılaşmasından alacakları 3 puanın oldukça önemli olduğunu da kaydeden Figueiredo, artık deplasmanda da puan toplamaları gerektiğini ve bu karşılaşmada kazanıp galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Fener'e attığı gol hakkında da konuşan Figueiredo, şunlar söyledi:

"Gol atmak her zaman güzel bir duygu ancak bu şekilde olması daha bir mutluluk verdi. 3 puan bizim için önemliydi. İyi de oynadık, güzel bir oyun oldu. Attığım ilk gol gerçekten çok sık rastlanan bir gol değildi. Ben sadece denedim, güzel bir şut oldu ve gol oldu. Kalecinin nerede olduğunu zaten sürekli kontrol ediyorum. İyi bir kontrol yapmıştım. Şutum da güzel bir gol oldu."

João Figueiredo: Attığım ilk gol gerçekten çok sık rastlanan bir gol değildi. ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Joao Figueiredo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.