Jeremain Lens'ten kötü haber

Sakatlığı bulunan yıldız futbolcunun son kontrollerindeki bulgular moralleri bozdu. Ağırları da artan Jeremain Lens’in, Manchester United ile 20 Ekim’de oynanacak maçta forma giymesi zor görünüyor.

Jeremain Lens, Feyenoord ile oynanan maçta sakatlanmıştı. Sağ arka adalesinde 1. derecede yırtık tespit edilen Lens’in Alanyaspor karşılaşmasına kadar hazır hale gelmesi, 20 Ekim’deki Manchester United mücadelesine ise 11’de başlaması bekleniyordu.

Ancak Lens’in tedavi süreci beklendiği gibi gitmedi. Hollandalı futbolcunun ağrıları arttı. Yapılan son kontrollerde de adaledeki yırtığın tahmin edildiği kadar hızlı iyileşmediği tespit edildi.

Yokluğu hissedildi

Yaşanan bu gelişme, Lens’in moralini fazlasıyla bozdu. Ayrıca teknik direktör Dick Advocaat’ın da planlarını alt üst etti. Ligde 3 maçta 4 asist yapan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon Sarı-Lacivertliler’in en etkili hücum silahlarından biri haline gelmişti.

Fenerbahçe, Lens’in forma giymediği Osmanlıspor karşılaşmasında pozisyona girmekte fazlasıyla zorlandı.

Konya’da oynayabilir

Advocaat, öğrencisini riske etmek istemiyor. Hollandalı futbolcu, Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmanın kadrosuna alınmayacak. Tecrübeli çalıştırıcı, Manchester United maçından önce bir kez daha kontrole girecek olan Lens hakkındaki son kararı, bu kontrolün sonucuna göre verecek.

Ancak şu anki bulgulara göre, yıldız oyuncunun Kırmızı Şeytanlar karşısında oynaması da zor. Başarılı oyuncunun, 24 Ekim’de Konyaspor ile oynanacak karşılaşmada kadroya girme ihtimali ise yüksek.

Kaynak: Fanatik / Yusuf Dursun

Jeremain Lens'ten kötü haber ile ilgili etiketler Jeremain Lens Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.