Jeremain Lens sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı

Ara transferin hızlı takımı Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan Jeremain Lens ve Fenerbahçe'den Kemal Ademi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Kırmızı-Siyahlılar, ocak ayı transfer döneminde 9 oyuncuyla sözleşme imzalarken, 8 isimle de yollarını ayırdı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın tarafından sezon başında kadro dışı bırakılan ve devre arasından kendisine kulüp bulması istenen Jeremain Lens, Fatih Karagümrük'le sözleşme imzaladı. 33 yaşındaki Hollandalı sğa açık, sezon sonuna kadar İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı kulübünde forma giyecek.

Transferi Twitter hesabından duyuran Karagümrük, "Takımımız, Beşiktaş’tan Jeremain Lens’i kadrosuna kattı. Kariyerine doğduğu ülke Hollanda’da Ajax altyapısında başlayan Lens, Az Alkmaar, Nijmegen ve PSV’de forma giydi. Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla ilk kez ülke dışına çıkan Lens, performansıyla İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland’e transfer oldu. 2016’da Fenerbahçe ile Türkiye’ye gelen Lens, 2018’de Beşiktaş’a transfer oldu” ifadelerini kullandı.

Lens'in Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-Beyazlılar'dan 2020-21 sezonu için yıllık 1.95 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcunun yarın sezonluk maaşının bir kısmı Karagümrük tarafından ödenecek. Beşiktaş'ın kasaına ise 150 bin euro gireceği öğrenildi. Lens'in önümüzdeki sezon için kontratında yazan rakam ise 1.8 milyon euro...

KEMAL ADEMİ DE KARAGÜMRÜK'TE

Jeremain Lens sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı

Yaz transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'ye transfer olan İsviçreli santrfor Kemal Ademi, Fatih Karagümrük'e kiralandı. Lens transferinin ardından bu imzayı da Twitter'dan duyuran Kırmızı-Siyahlılar, "Takımımız, Fenerbahçe’den Kemal Ademi’yi kadrosuna kattı. Kariyerine İsviçre’nin St.Gallen takımında başlayan Ademi, İsviçre’nin köklü kulüplerinden Basel’de gösterdiği performansla Fenerbahçe’ye transfer oldu. 2. Başkanımız Serkan Hurma ve Sportif Direktörümüz Murat Akın’ın imza attırdığı Ademi’ye başarılar diler, transferde büyük kolaylık gösteren ve gerçekleşmesi için yardımcı olan Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

ARA TRANSFERDE 9 İMZA ATTIRDILAR

Fatih Karagümrük, ocak ayı transfer döneminde kadrosunu 9 oyuncuyla güçlendirdi. Henüz transfer penceresi açılmadan İtalyan forvet Fabio Borini ve Milan'ın orta sahasından Andrea Bertolacci'yi kadrosuna katan Kırmızı-Siyahlılar, ilk olarak Trabzonspor'un Arjantinli stoperi Gaston Campi'yi açıklamıştı.

Sağ beke Norveç'in Rosenborg takımından Vegar Eggen Hedenstad'ı transfer eden Karagümrük, 10 numara mevkisine de yine Serie A'da SPAL forması giyen Arjantinli Lucas Castro'yu monte etti. Galatasaray ve Deportivo formaları giyen eski milli futbolcu Emre Çolak ve Fenerbahçe altyapısından 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Serhat Ahmetoğlu da Fatih KAragümrük'ün diğer transferleri oldu. 

Giden isimler ise şunlar oldu: Ramazan Civelek (Kayserispor-220bin euro), Furkan Kara (Sancaktepe-kiralık), Aatif Chahechouhe (BB Erzurumspor), Zeki Yıldırım (Altay), Erik Sabo (Çaykur Rizespor), Badou Ndiaye (Stoke City-kiradan geri döndü), Brahim Darri ve Eric Lichaj.

Jeremain Lens sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Jeremain Lens fatih karagümrük Kemal Ademi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.