Jeremain Lens'in yeni durağı Dubai oluyor

Beşiktaş'ta Jeremain Lens bilmecesi çözülüyor. Kadro dışı bırakılan ve takım bulması istenen Hollandalı futbolcu, Dubai'de bir takımla anlaşama sağlamak üzere... Bir süredir Feyenoord kulübüyle görüşen 33 yaşındaki futbolcunun Hollanda kulübüyle anlaşamadığı ve bu görüşmelerin askıya alındığı aktarıldı.

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Jeremain Lens, kariyerine Dubai'de devam edecek. Bir süredir Feyenoord kulübüyle görüşen 33 yaşındaki futbolcunun Hollanda kulübüyle anlaşamadığı ve bu görüşmelerin askıya alındığı aktarıldı.

TRT Spor'un haberine göre, Hollandalı futbolcu Dubai'de bir kulüple temas halinde. Kariyerine Körfez'de devam etmeye sıcak bakan Lens'in birkaç gün içinde yeni takımının belli olacağın belirtildi.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 2 lig maçına çıkan ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın talimatıyla kadro dışı bırakılan Jeremain Lens, Siyah-Beyazlı takıma 2017 yazında katılmış ve kendisi için toplam 5.5 milyon euro bonservis ödenmişti. Geldiği günden beri beklentileri karşılayamayan futbolcunun ciddi maaş yükü Beşiktaş yönetimini zor durumda bırakıyordu.

Jeremain Lens'in yeni durağı Dubai oluyor ile ilgili etiketler Jeremain Lens Beşiktaş Feyenoord
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.