Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçiren Jessica Alves hüsrana uğradı

Jennifer Lopez'in Donatella Versace tarafından tasarlanan elbiseyle verdiği poza benzemek için 100 ameliyat geçiren Jessica Alves, estetik operasyonlar için servet ödese de hüsrana uğradı. Alves, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Dünyada ‘Ken Bebek’ lakabıyla tanınan fenomen geçtiğimiz yıllarda geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuyla kendisini ‘Barbie’ olarak tanımlamaya başladı.

Geçirdiği estetik operasyonlar çok konuşulan Jessica Alves şimdi de Jennifer Lopez'e benzemek için geçirdiği ameliyat ve harcadığı parayla sosyal medyada viral oldu.

AMELİYATLAR PAHALIYA PATLADI

Jennifer Lopez'in Donatella Versace tarafından tasarlanan ve 42'nci Grammy Ödülleri töreninde giydiği kıyafet, hala daha ününü koruyor. Dikkat çeken yeşil elbisenin bir taklidini edinen Brezilyalı televizyon yıldızı Alves, daha sonra Jennifer Lopez'in o görüntüsüne benzemek için 100 ameliyat geçirdi. Ameliyatların bedeli ise tam 1 milyon dolar olarak açıklandı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARININ DİLİNE DÜŞTÜ

Sosyal medyada gündem olan görüntüye 'E aynısı olmuş', 'Bir tek elbise benzemiş', 'Baya bir benzemiş', 'Aynısı olmuş helal olsun' gibi mizahi yorumlar yapıldı.

Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçiren Jessica Alves hüsrana uğradı

Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçiren Jessica Alves hüsrana uğradı - Resim : 2

 

Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçiren Jessica Alves hüsrana uğradı ile ilgili etiketler Jennifer Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.