Jennifer Lopez'den takipçilerine Türkiye için bağış çağrısı

Dünyaca ünlü birçok isimden deprem sonrası Türkiye'ye destek mesajları gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı Jennifer Lopez, Kahramanmaraşlı merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziye mesajı paylaşarak, takipçilerinin UNICEF’e bağış yapmasını istedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7,7 ile 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından dünyaca ünlü isimlerden destek mesajları gelmeye devam ediyor.

ABD'li ünlü sanatçı Jennifer Lopez de sosyal medya paylaşımında depremde hayatını kaybedenler için üzgün olduğunu belirterek, "Türkiye ve Suriye'deki herkese tüm sevgimi ve gücümü gönderiyorum. Bölgeyi vuran 100 yılın en büyük depremi" ifadelerini kullandı.

Lopez 234 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, UNICEF bağlantısını paylaşarak takipçilerinden bağış yapmalarını istedi.

jennifer lopez

Jennifer Lopez'den takipçilerine Türkiye için bağış çağrısı ile ilgili etiketler Jennifer Lopez deprem Sosyal Medya UNICEF
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.