Jennifer Lopez - Alex Rodriguez aşkı 'resmen' bitti

Haklarında sık sık ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya atılan şarkıcı Jennifer Lopez ile eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez yaptıkları ortak açıklama ile resmen ayrıldıklarını duyurdu. Koronavirüs nedeniyle düğünlerini erteleyen çiftin ayrılık kararı büyük şaşkınlık yarattı.

Ayrılık iddialarını daha önce yalanlayan Jennifer Lopez ve Alex Rodriquez, iki yıllık nişanlılık sürecini sonlandırdıklarını Today dergisine açıkladı. Çift, arkadaş kalacaklarını söyledi.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez aşkı 'resmen' bitti
2017 yılından bu yana birlikte olan ve iki yıl önce nişanlanan çift, ayrılığı resmen açıkladı.


İLİŞKİLERİNE ARKADAŞ OLARAK DEVAM EDECEKLER

Ortak açıklamada "Arkadaş olarak daha iyi olduğumuza karar verdik ve öyle devam edeceğiz. Birlikte çalışmaya ve ortak işlerimizde birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimize ve çocuklarımıza en iyisini diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez aşkı 'resmen' bitti - Resim : 2

Rodriguez'in Lopez'i aldattığına ilişkin iddialar son aylarda gündeme geliyor, çift yalanlıyordu. Çift, Lopez'in Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ile Rodriguez'in eski eşinden olan kızlarıyla birlikte yaşıyordu.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez aşkı 'resmen' bitti - Resim : 3

AYRILIK İŞARETLERİ UZUN ZAMANDIR GÖRÜNÜR HALE GELMİŞTİ

US Weekly'ye göre Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'in ayrılacağına dair işaretler uzun zamandır kendini gösteriyordu. Çiftin; birbirleriyle en son 1 Mart'ta görüştüklerini ileri sürdü dergi. JLo ile Rodriguez son olarak geçtiğimiz şubat ayında gittikleri Dominik Cumhuriyeti'nde birlikte görüldü, ondan sonra da sosyal medya dahil onları birlikte gören olmadı.

 

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez aşkı 'resmen' bitti ile ilgili etiketler Jennifer Lopez Alex Rodriguez
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.