Jeffree Star, Kylie Jenner'ı aşağıladı!

Jeffree Star, Kylie Jenner'ın yeni cilt bakımı markası Kylie Skin'i eleştirdiği bir videoyu kanalında yayınladı. Kylie Skin'in ciltte hiçbir fark yaratmadığını öne sürdü.

Kylie'nin yeni cilt bakımı ürünleri, piyasaya sürüldüğünden beri eleştiri yağmuruna tutuluyor. Kim Kardashian'ın dalga geçtiği Kylie Skin Twitter videosunun ardından Jeffree Star kendi düşüncelerini paylaştı.

Jeffree Star, Kylie Jenner'ı aşağıladı!

''Yüzümde ürün yokmuş gibi hissediyorum. Kylie yorumlarıma üzülürse veya alınırsa hiç umrumda olmaz. Hem zaten benim ne düşündüğümü umursayacağını sanmıyorum. 7 evi ve 60 arabasıyla çok mutlu olduğuna eminim. Hatta büyük ihtimal şu an hamiledir.'' 

Jeffree Star, Kylie Jenner'ı aşağıladı! - Resim : 2

Jeffree, makyaj temizleme mendillerinin cildi kuruttuğunu ve köpüklü yüz yıkama jelinin hiçbir etkisi olmadığını savundu. Nemlendiricinin su gibi olduğunu ve yüzünüzde varlığının belli bile olmadığını söyledi. Göz kreminin ise cildini çok kötü hissettirdiğini ve kimsenin almaması gerektiğini belirtti. 

Geçmişte aralarında büyük tartışmalar yaşayan Star ve Jenner, PR listesinden Jeffree'nin silinmesi ile sonuçlanacak gibi görünüyor. Kylie henüz bir açıklama yapmadı. 

 

Jeffree Star, Kylie Jenner'ı aşağıladı! ile ilgili etiketler Kylie Jenner hakaret jeffree star
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.