Jason Momoa ile Lisa Bonet evliliğinde mutsuz son

Amerikalı aktör ve yapımcı 42 yaşındaki Jason Momoa, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla 2017 yılında hayatını birleştirdiği 54 yaşındaki meslektaşı Lisa Bonet ile boşanacaklarını duyurdu.

Jason Momoa ve Lisa Bonet, evliliklerine son vermeye karar verdi. Momoa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kötü haberi takipçilerine duyurdu.


''BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ''

ünlü aktör şu ifadeleri kullandı: “Bu bilgiyi haber değeri olmadığı için paylaşıyoruz çünkü hayatlarımıza devam ederken, bunu saygınlık ve dürüstlükle yapmak istiyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı bulmak üzere özgür bırakıyoruz.”

Jason Momoa ile Lisa Bonet evliliğinde mutsuz son


42 yaşındaki Momoa ile 54 yaşındaki Bonet, 2017’de evlenmişti. Çiftin, Nakoa-Wolf ve Lola isimli iki çocukları var. Bonet’in Lenny Kravitz ile olan evliliğinden de bir kızı bulunuyor.

Game of Thrones dizisi ile üne kavuşan Jason Momoa, daha sonra The Aquaman karakteriyle geniş kitlelere ulaştı.


 

Jason Momoa ile Lisa Bonet evliliğinde mutsuz son ile ilgili etiketler boşanma Lisa Bonet Jason Momoa
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.