Japonya’da gizemli bir nesne sahile vurdu: Bölge kordon altına alındı

Japonya’nın Shizuoka eyaletine bağlı Hamamatsu şehrinde sahilde gizemli bir nese bulundu. Yetkililer olayı araştırıyor. İşte detaylar...

Japonya'da polis, kumların üzerinde gizemli bir top keşfettikten sonra bir sahili kordon altına aldı. Yerel basında çıkan haberlere göre yetkililer, cismin bir tür deniz mayını olabileceğinden endişe ediyor. RT News, cismin ilk olarak 20 Şubat Pazartesi sabahı Shizuoka Eyaletine bağlı Hamamatsu şehrinde yerel bir kadın tarafından görüldüğünü bildirdi. Bildirildiğine göre nesnenin çapı yaklaşık 1,5 metre (4,9 fit) ve yüzeyindeki pasa göre demirden yapılmış olduğuna inanılıyor.

Japonya’da gizemli bir nesne sahile vurdu: Bölge kordon altına alındı

Gizemli top denizden kıyıya vurmuş olabilir. Nesnenin resimleri ve videoları sosyal medya sitelerinde kısa sürede viral oldu. Topun zıt uçlarda iki kilitleme noktası olduğu görülüyor.

Japon ordusunda görevliler nesneyi incelemek için bölgeye çağırıldı.

Japonya’da gizemli bir nesne sahile vurdu: Bölge kordon altına alındı ile ilgili etiketler Japonya
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.