Japonya'da bayram heyecanı... Başkentin en büyük mescidi Tokyo Camisi'nde bayram namazı kılındı...

Müslümanlar dünya genelinde bayram namazı için camileri doldurdu. Japonya'nın başkenti Tokyo ve çevre eyaletlerde yaşayan Müslümanlar, Ramazan Bayramı sebebiyle başkentin en büyük mescidi olan Tokyo Camii'nde bir araya geldi.

Pakistan, Mısır, Endonezya dahil birçok ülkeden gencinden yaşlısına çok sayıda Müslüman, erken saatlerde camiyi doldurdu.

 Cemaat, hem cami içinde hem de avluda saf tuttu. Burada kadınlara yönelik ayrı bölüm de oluşturuldu.

Japonya'da bayram heyecanı... Başkentin en büyük mescidi Tokyo Camisi'nde bayram namazı kılındı...

Bayram namazı, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliği Sosyal İşler Müşaviri ve eski Tokyo Camisi imam hatibi Raşit Alas tarafından kıldırıldı.

Okunan bayram hutbesinde "başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazanı eda edip bayrama kavuşmanın mutluluğu" anlatıldı.

Cemaat, namazın ardından bayramlaştı, camide fotoğraf çektirdi.

Japonya'da bayram heyecanı... Başkentin en büyük mescidi Tokyo Camisi'nde bayram namazı kılındı... ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Tokyo Japonya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.