Jandarmanın ayırması için çağrıldığı kavga meğer uyuşturucudan çıkmış!

Akılalmaz olay bir dinlenme tesisinde yaşandı. Bilecik’te kavga ihbarı yapılan bölgeye giden jandarma ekipleri, kavganın uyuşturucu sebebiyle çıktığını öğrenince bu kez uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 8 şüpheli yakalayarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik- Sakarya D-650 karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde kavga olduğu ihbarı üzerine Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

MEĞERSE KAVGA UYUŞTURUCUDAN ÇIKMIŞ

Olay yerine giden ekipler, kavganın uyuşturucu madde sebebi ile çıktığını belirledi. Bilecik İl Jandarma Kom şube ekiplerinin de desteği ile yapılan operasyon sonuncunda, şahısların üzerinde, araçlarında ve çevrede köpekli arama sonuncunda, arazi içerisinde alüminyum folyoya sarılı vaziyette bir miktar metamfetamin sentetik uyuşturucu madde ve bu maddeyi içmekte kullanılan aparat ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayla İlgisi olduğu düşünülen T.E., M.O., E.A., G.Ç., İ.A., Y.S., H.U. ve B.G. isimli şahıslar gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığına getirildiler. Jandarma ekipleri olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Jandarmanın ayırması için çağrıldığı kavga meğer uyuşturucudan çıkmış! ile ilgili etiketler Jandarma Kavga uyuşturucu Bilecik metamfetamin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.