Jandarmadan mutasyonlu virüs nöbeti

Türkiye'de de görülen mutasyonlu koronavirüsün bulaştığı 40'lı yaşlardaki erkek hasta Balıkesir'deki bir yurtta karantinaya alındı. Hasta ile temaslı olan 3 kişinin bulunduğu evin önünde ise jandarma nöbet tutuyor.

İngiltere'den Türkiye'ye hava yolu ile gelen vatandaşlara yapılan testlerin sonucunda mutasyonlu koronavirüs tespit edilen 15 kişiden biri olan 40'lı yaşlardaki erkek, Edremit ilçesinin turistik Kızılkeçili Mahallesi'ndeki evinde cuma günü karantinaya alındı.

HASTA YURDA NAKLEDİLDİ

Aynı gün akşam saatlerinden itibaren de jandarma evin önünde nöbet tutmaya başladı. Mutasyonlu virüs tespit edilen hasta, dün ambulans ile Balıkesir il merkezinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait erkek öğrenci yurduna nakledildi.

Jandarmadan mutasyonlu virüs nöbeti


Kırsal Kızılkeçili mahallesindeki evde ise, bu kişiyle temaslı olan aynı aileden 3 kişinin karantinası sürüyor. Kırsal mahallede yaşayan vatandaşlardan gelebilecek hasta ziyaretlerini ve her türlü teması engellemek amacıyla, jandarma evin önünde 24 saat nöbet tutmaya devam ediyor.

Jandarmadan mutasyonlu virüs nöbeti - Resim : 2

EVDEKİ 3 KİŞİNİN TESTİ NEGATİF

Bu arada evde yaşayan temaslı 3 kişinin koronavirüs testinin negatif çıktığı ve sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi.  

DHA

Jandarmadan mutasyonlu virüs nöbeti ile ilgili etiketler Balıkesir Jandarma Nöbet mutasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.