Jandarma'dan Barış Manço'nun vefatının 24. yıl dönümüne özel video!

Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin unutulmaz sanatçısı Barış Manço'nun vefatının 24. yıl dönümüne özel bir video yayınladı.

Türkiye'nin unutulmaz sanatçısı Barış Manço'nun vefatının üzerinden 24 yıl geçti. 

Bu toprakların efsane sanatçılardan biri olan Barış Manço'nun vefatı, büyük küçük herkesi derinden etkiledi.

JANDARMA'DAN BARIŞ MANÇO'YA ÖZEL VİDEO

7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran; bilezikleri, kolyeleri, yüzükleri, uzun saçları ve muazzam sesiyle unutulmaz isimlerin arasında yer alan Barış Manço, vefatının 24. yıl dönümünde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından özel bir video ile anıldı. 

"SEVGİ, ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ"

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Twitter hesabından yayınlanan videoya, "Büyük ozan Barış Manço'yu vefatının 24'üncü yıl dönümünde sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz." notu düşüldü. 

 

 

 

Jandarma'dan Barış Manço'nun vefatının 24. yıl dönümüne özel video! ile ilgili etiketler Barış Manço Jandarma Jandarma Genel Komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.