Jandarma yeni doğan bebeğin kulağına isim okudu! Mucizenin adı: Umut

Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği Osmaniye'den gelen görüntüler içleri ısıttı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüde bir jandarmanın yeni doğan bebeğin kulağına isim okuduğu görüldü. İşte o anlar...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem nedeniyle can kaybı her geçen gün artıyor. Arama-kurtarma çalışmalarına süratle devam ediliyor. Deprem bölgelerinden gelen görüntüler ise yürekleri sızlatıyor. Fakat bugün Osmaniye'den gelen bir görüntü içimizi ısıttı.

''BİZ UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK''

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan bir video dikkat çekti. Videoda bir jandarmanın yeni doğan bebeğin kulağına isim okuduğu ve ona ''Umut'' adını verdiği görüldü. 

Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

''Biz UMUDUMUZU hiç kaybetmedik! Yeni doğan bir bebeğimize Umut adını verdik. Umut bebeğe güzel bir ömür diliyoruz. Türkiye Tek Yürek''

 

Jandarma yeni doğan bebeğin kulağına isim okudu! Mucizenin adı: Umut ile ilgili etiketler Osmaniye deprem
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.