Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 184'üncü yıl klibi: Jandarmanın Aslanları!

Jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşunun 184'üncü yılı nedeniyle sosyal medya hesabından 'Jandarmanın Aslanları' isimli bir video paylaştı. Söz, müzik, görüntü ve altyapısı Jandarma Genel Komutanlığı Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan video, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kişisel hesabından da paylaşıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Twitter hesabından, '184 yıldır aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olmanın gururunu yaşıyor' notuyla Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşunun 184'üncü yıl dönümüne özel bir video paylaşıldı.

Söz, müzik, görüntü ve altyapısı Jandarma Genel Komutanlığı Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan video, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kişisel hesabından da paylaşıldı.

'JANDARMANIN ASLANLARI'

'Jandarmanın Aslanları' isimli video klipte seslendirme, Jandarma Astsubay Seyfettin Karabulut ve Jandarma Astsubay Büşra Bilge Demir tarafından yapıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 184'üncü yıl klibi: Jandarmanın Aslanları! ile ilgili etiketler Jandarma Genel Komutanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.