Jandarma ekipleri yaşlı çiftçinin tarlasını sürdü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında güvenlik güçleri, 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların yardımına koşmayı sürdürüyor. Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, askerlerin Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde yaşayan yaşlı çiftçinin tarlasını sürdüğü anlara yer verdi.

Jandarma ekipleri, koronavirüs salgınından korunmak için uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara dışarı çıkma yasağı kapsamında köylerde evleri kapı kapı dolaşarak yaşlı insanların ihtiyaçlarını gideriyor.

JANDARMA TARLA SÜRDÜ

Sosyal medyada yayılan bir video ise izleyenleri gülümsetti.

Jandarma ekipleri, ziyaret ettikleri bir yaşlı adamın "Tarlamı sürmem lazım, dışarı çıkamıyorum" ifadeleri üzerine traktöre binerek tarlayı sürdü.

Görüntüler kısa süre içerisinde binlerce paylaşım aldı. 

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan paylaşımda ise, ''Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz 

Erzurum Pazaryolu’nda çiftçilik yapan ve yaş kısıtlamasından dolayı evinde kalan amcamızın isteğini kırmadık ve tarlasını sürerek ekime hazır hale getirdik.

Hasat zamanı görüşmek üzere...'' ifadeleri yer aldı.

Jandarma ekipleri yaşlı çiftçinin tarlasını sürdü



Jandarma ekipleri yaşlı çiftçinin tarlasını sürdü ile ilgili etiketler Jandarma Jandarma Genel Komutanlığı Koronavirüs Çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.