Jahrein, tüm parasını depremzedeler için bağışlayan Mehmet amcayı Kabe'ye gönderecek

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Yüreğil kırsal mahallesinde yaşayan Mehmet Çakırhan isimli vatandaş, 10 gün sonra gideceği umre ziyaretini iptal ederek parasının tamamını depremzedeler için Kızılay’a bağışlamıştı. Jahrein adıyla tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Mehmet amcayı Kabe'ye göndermek istediğini duyurdu.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Yüreğil kırsal mahallesinde yaşayan Mehmet Çakırhan, deprem dolayısı ile umre hayalinden vazgeçti. Biriktirdiği umre parasını asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine yardım için Kızılay’ a bağışladı.

UMRE HAYALİNDEN VAZGEÇTİ, PARASINI KIZILAY'A BAĞIŞLADI


Yıllardır umreye gitme hayali kuran ve hazırlıklarını tamamlayan Mehmet Çakırhan, 10 gün sonra gideceği umre ziyaretini iptal ederek parasının tamamını gözyaşları içinde depremzedeler için Kızılay’a bağışladı.

MEHMET AMCA UMRE

Çakırhan “Umreye gidiyordum. Deprem olunca parayı buraya verdim. Gitmeyeceğim. Deprem olunca buraya vereceğim dedim. Kalbim buraya çekti. Hepsine dua ediyorum. Neler var neler. Ne acılar“ dedi.

JAHREİN'DEN ALKIŞ TOPLAYAN HAREKET

Sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç (Jahrein), Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 74 yaşındaki Mehmet amcayı Kabe'ye göndermek istediğini açıkladı. Jahrein, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ''Bir müslüman değilim. Lakin amcayı Kabe’ye göndermek isterim. Ne kadarsa tutar, ben ödeyeceğim. Lütfen tanıdıkları bana ulaşsın.'' ifadelerini kullandı. Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç bu hamlesiyle takdir topladı.

JAHREİN

Jahrein, tüm parasını depremzedeler için bağışlayan Mehmet amcayı Kabe'ye gönderecek ile ilgili etiketler Ahmet Sonuç (Jahrein) Kabe Umre deprem Kızılay Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.