Jahrein kimdir? Ahmet Sonuç kaç yaşında, nereli?

CHP Genel Başkanı ile canlı yayına çıkan “Jahrein” lakaplı Ahmet Sonuç, sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Geçtiğimiz hafta sonunda da konuşan isimlerden arasında yer alan Jahrein kimdir sorusuna yanıt arandı.

“Jahrein” olarak tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç son olarak sosyal medyadan duyuru yayınlamıştı. Geçtiğimiz hafta sonunda CHP Lideri ile canlı yayın yapan Jahrein adlı Ahmet Sonuç sosyal medyanın gündeminde ilk konuşulan isimlerden birisi oldu.

JAHREİN AHMET SONUÇ KİMDİR?

29 Kasım 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Sonuç, ünlü Twitch yayıncıları arasındadır. İnternet kariyerine YouTube ile başlayan Sonuç kısa sürede Twitch’te yayın yapmaya devam etti. Sonuç genel anlamda kanalında sohbet ve oyun alanında içerikler üretti.

Babası jinekoloji doktoru, annesi ise hemşire olan Sonuç, ilk okul eğitimini Karabük’te, ortaöğrenimini de Antalya Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Leipzig Üniversitesi Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümünü okumak için Almanya'ya yerleşti.

Jahrein kimdir? Ahmet Sonuç kaç yaşında, nereli?

Almanya'da eğitim gördüğü yıllarda eğitimden çok oyun oynamaya vaktini ayıran Sonuç, önce YouTube üzerinden videolar çekerek sonraysa Twitch'te yayınlar yaparak internet kariyerine atıldı. Üniversiteyi son sınıfta bırakarak Polonya’ya taşındı ve G2A'de çalışmaya başladı.

2018 yılında gerçekleştirilen Oyunun Yıldızları Ödüllerinde en iyi yayıncı ödülünü kazandı. Daha sonra Türkiye'ye dönerek Antalya'ya yerleşti. 5 Ekim 2019'da Selin Sonuç ile evlendi.

10 Nisan 2021 tarihinde yaptığı yayında deist olduğunu ifade etmiştir. Sonuç, ayrıca Nisan 2021 tarihli bir Twitch yayınında, bir sonraki Türkiye genel seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olacağını açıkladı

Jahrein kimdir? Ahmet Sonuç kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler jahrein ahmet sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.