Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı hakkında suç duyusunda bulundu

Jahrein olarak tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine açtığı davalarla gündeme gelen Jahrein olarak tanıdığımız Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Jahrein'in açıklaması şu şekilde:

“Az önce @kilicdarogluk’nın avukatı @CelikBaskan06 hakkında suç duyurusunda bulundum. Şahsımı zedeleyici “ahlaksız, densiz, edepsiz” gibi söylemleri ve demeçlerinden ötürü nöbetçi cumhuriyet savcılığına dilekçemi verdim. Ayrıca bağlı olduğu Ankara Barosu’na disiplin şikayetinde bulundum. Arkanızda siyasi güç var diye dilediğiniz gibi at koşturabileceğinizi sanıyorsunuz. Sert kayaya toslarsınız böyle. Sırf leblebi kafa dedim diye haftalardır yüksek takipçili hesabından ve yandaş gazetelere verdiğin demeçlerin üstünden hakaret ve karalama kampanyası yürütüyorsun. Hukuk bize de var. Gerçi sen alışkınsındır Celal. Daha önce fetöcülükten yargılanmıştın. Bol şans”

Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı hakkında suç duyusunda bulundu

Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı hakkında suç duyusunda bulundu ile ilgili etiketler Ahmet Sonuç (Jahrein) Kemal Kılıçdaroğlu avukat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.