Jahovic'ten Beşiktaş itirafı!

Göztepe’nin golcü futbolcusu Adis Jahovic, "Beşiktaş’tan bir teklif almadım ama belki menajerim böyle bir teklif almıştır ve kafamı karıştırmamak adına söylememiştir, bilemiyorum" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin golcü futbolcusu Adis Jahovic, takımıyla sözleşmesini uzatmak istediğini ancak bunun gerçekleşmemesinin dünyanın sonu olmayacağını söyledi.

Jahovic, Göztepe’nin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, kariyeriyle ilgili, "Şu anki kararım, ocak ayının sonuna kadar Göztepe ile olumlu görüşmeler yapmak ve iyi bir kontratla burada kalmak." dedi.

Golcü futbolcu, Göztepe’nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bana teklif yapıldığı ve benim teklifi kabul etmediğim haberi kesinlikle yalan. Gazetelerde bazı haberler çıkıyor, bazı paralardan bahsediyorlar ama bu haberler ve benim olumsuz yanıt verdiğim iddiaları kesinlikle doğru değil." ifadelerini kullandı.

Makedon futbolcu, kendisiyle ilgilenen başka kulüplerin de olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Göztepe’de olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Önceliğim kulüp yetkilileri ve başkanımızla görüşüp kontratımı uzatmak. Ancak kulübümle anlaşamazsam kariyerimi düşünmek zorundayım. Benimle ilgilenen başka kulüpler de var. Tabii ki kalmak istiyorum ama olmazsa da bu benim ve Göztepe için dünyanın sonu değil. 30 yaşımdayım, ekonomik durumumu ve geleceğimi düşünmeliyim. Ocak ayında anlaşma olmazsa sene sonunda serbest kalabilirim. Serbest kaldığınızda çok daha fazla takımla anlaşma şansınız oluyor."

"Beşiktaş'tan bir teklif almadım"

"Beşiktaş’tan bir teklif almadım ama belki menajerim böyle bir teklif almıştır ve kafamı karıştırmamak adına söylememiştir, bilemiyorum. Çünkü bu onun işi, bu konuyu onunla konuşmanız gerekiyor. Öncelikle Göztepe ile görüşmelerimi yapıp bunun pozitif sonuçlanmasını istiyorum. Bu görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa farklı şeyler düşünülebilir. Şu anda sadece ikinci yarıyı düşünüyorum. Tekliflerle menajerim ilgileniyor. Göreceğiz."

Jahovic'ten Beşiktaş itirafı! ile ilgili etiketler Transfer Beşiktaş jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.