Jadon Sancho, Manchester'ın kırmızı tarafına doğru!

Premier League'de istediği sonuçları alamayan Manchester United, Borussia Dortmund'un genç yıldızı Jadon Sancho için 100 milyon sterlini gözden çıkardı.

Alman ekibi Borussia Dortmund'da sergilediği futbolla Avrupa'da geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösterilen Jadon Sancho hakkındaki transfer haberleri bitmiyor.

Liverpool, Real Madrid ve Barcelona ile ismi anılan 19 yaşındaki hücum oyuncusu için son iddia İngiltere'den geldi.

Jadon Sancho, Manchester'ın kırmızı tarafına doğru!

Telegraph gazetesine göre; Manchester United genç oyuncunun transferinde öne geçti.

Ole Gunnar Solskjaer'in geçtiğimiz yaz ısrarla istediği Sancho, Dortmund Teknik Direktörü Lucien Favre ile yaşadığı gerilimin ardından gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. İngiliz futbolcu için 100 milyon sterlini gözden çıkaran Kırmızı Şeytanlar, Sancho'yu da Old Trafford'da oynama konusunda ikna etti.

2017 yazında Manchester City'den Borussia Dortmund'a transer olan Sancho, sarı-siyahlı formayla çıktığı 72 maçta 19 gol ve 32 asist kaydetti.

Jadon Sancho, Manchester'ın kırmızı tarafına doğru! ile ilgili etiketler Manchester United Borussia Dortmund Alman Jadon Sancho Ole Gunnar Solskjaer lucien favre
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.