Jackson Muleka transferinde Beşiktaş'a sona geldi! Şartlarda görüşülüyor

Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Jackson Muleka transferine sona geldi. Siyah beyazlılar, 22 yaşındaki oyuncu için kulübü Standard Liege’le anlaşma sağladı. Beşiktaş Demokratik Kongolu futbolcuyu 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Jackson Muleka için Standard Liege ile anlaşma aşamasına geldi.  İlk olarak 22 yaşındaki oyuncuyu kiralama teklifinde bulunan siyah beyazlılar, Belçika ekibi uzlaşma sağlayamadı.  Daha sonra İngiliz Burnley kulübü, Standard Liege ile Muleka için anlaşmaya vardı. Fakat Demokratik Kongolu oyuncunun Beşiktaş'a transfer olma isteği siyah beyazlıları tekrar harekete geçirdi.  

BEŞİKTAŞ 3.5 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDEYECEK

Yapılan son görüşmede Beşiktaş 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %20 payın Standard Liege verilmesi teklifinde bulundu. Belçika ekibi siyah beyazlıların son teklifina olumlu yaklaştı. Ödeme planlı konusunda anlaşmaya varılması halinde transfer gerçekleşecek.  

MULEKA BEŞİKTAŞ'TAN 1.1 MİLYON EURO KAZANACAK

Muleka ile 5 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş, Demokratik Kongolu oyuncu ile yıllık 1.1 milyon Euro karşılığında sözleşme imzalayacak.

Jackson Muleka transferinde Beşiktaş'a sona geldi! Şartlarda görüşülüyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Jackson Muleka Demokratik Kongolu futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.