Bir efsane olabilirdi... Jack Wilshere 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

Arsenal'in daha 16 yaşındayken parlayan ve geleceğin süper yıldızı olarak gösterilen ismi Jack Wilshere, kronik sakatlıklardan dolayı 29 yaşında futbolu bırakma noktasına geldi. Tarihin en büyük İngiliz yıldızlarından biri olabilecekken büyük trajedi yaşayan Wilshere, pes ettiğini açıkladı.

İngiliz futbolunun son 15 yılda çıkardığı en büyük yeteneklerden olan Jack Wilshere, kendisine kimse talip olmadığı için 29 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldı. Arsenal altyapısından yetişen ve Thierry Henry sonrası "Highbury'nin yeni kralı" olarak anılan İngiliz orta sahanın kariyeri sakatlıklar nedeniyle büyük darbe yemişti.

Premier League'de son olarak West Ham United kadrosunda yer alan ve geçen yaz boşa çıkan ancak uzun süre kulüp bulamayan Wilshere, ocak ayında Championship ekiplerinden Bournemouth'a imza atmıştı. Burada 18 maça çıkan futbolcu 2 gol, 1 asistle oynadı. Ada basınına konuşan Wilshere, 29 yaşında futbolu bırakmayı düşündüğünü ve yeni sezon öncesinde kendisine hiçbir teklif sunulmadığını itiraf etti.

ARTIK İÇİNDEN BİLE GELMİYOR

The Athletic'e konuşan orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

"Bir kulübün futbolcusu olduğunuzda her gün antrenman yaparsınız, bu öyle yerleşirki boşta olsanız bile 'Doğru, bugün iyi antrenman yapmalıyım. Menajere hafta sonu için hazır olduğumu göstermem gerekiyor' diye düşünürsünüz. Ama artık bu bende yok. Normalde kendi başıma, sezon öncesi bireysel çalışmalarımı yapıyor olmalıydım ama artık o iş bitti." 

"Geçen yaz bunu yaptım ve teklif gelmeyince ocak ayını bekledim. Menajerime de söyledim. Bunu tekrar yapmak için isteğim yok. Zamanımı boşa harcıyormuşum gibi hissediyorum."

"Bir gün bir atletizm pistinde koşuyordum ve kariyerimin bu noktasında nerede olacağımı hayal etmeye çalışıyordum. Herkes bana '28, 29'da… kariyerinin zirvesinde olacaksın' derdi. Hala İngiltere için oynuyor olacağımı ve en iyi kulüpte olacağımı sanıyordum."

Bir efsane olabilirdi... Jack Wilshere 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

Bir efsane olabilirdi... Jack Wilshere 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı - Resim : 2

Bir efsane olabilirdi... Jack Wilshere 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı ile ilgili etiketler Arsenal West Ham United jack wilshere Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.