İzzet Yıldızhan'ın eleştirdiği Gülşen'e Işın Karaca övgüler yağdırdı

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın isim vermeden kıyafetlerini eleştirdiği kadın şarkıcılardan biri olarak gösterilen Gülşen'in sahne kostümü ve verdiği pozlar olay oldu. Işın Karaca, meslektaşı Gülşen'in kıyafet seçimine ve sahne pozlarına övgüler yağdırdı.

İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan ve sanat camiasının ünlü isimlerinden tepkiler durmuyor... Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca, isim vermeden Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi isimleri sahnede giydikleri cesur kıyafetler yüzünden hedef alan İzzet Yıldızhan'a sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir yorumla göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da verdiği konserden fotoğraf karelerini Instagram hesabında paylaşan Gülşen yine her zaman olduğu gibi iddialı kostümü ve sahne pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

gülşen

Işın Karaca, İzzet Yıldızhan'ın "Sahneye külotla çıkmasınlar" şeklindeki tepki çeken açıklamalarının aksine, ''Ne giyer, ne giymez bize ne?'' diyerek Gülşen'e destek çıktı.

Gülşen'in sahne fotoğraflarının paylaşıldığı bir Instagram sayfasının altına yorum atan Işın Karaca kendisinden 3 yaş küçük olan popçu meslektaşına övgüler yağdırdı. Karaca, Gülşen için şu ifadeleri kullandı:

''Ayyy bize ne. Ne giyer ne giymez. Anlayışı bu, kendine böyle göstermek istiyor. SANA NE! BANA NE!!
Ama bu Pozlar fena olay.
Yemin ediyorum fotoğraf çekiminde bile çoğumuz bu pozları veremeyiz 😂 kızcağız birde şarkı söylerken yapıyor poz işini (!!) vallahi bravo 😂''

İzzet Yıldızhan'ın eleştirdiği Gülşen'e Işın Karaca övgüler yağdırdı

 

 

 

İzzet Yıldızhan'ın eleştirdiği Gülşen'e Işın Karaca övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Gülşen İzzet Yıldızhan Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.