İzzet Çapa'nın yeni sürprizi! Efsane isim Muazzez Abacı Cahide Müzikhol'de

Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Muazzez Abacı, geçtiğimiz akşam, eğlence dünyasının marka ismi İzzet Çapa'nın sahibi olduğu Cahide Müzikhol'de sahne alarak dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

İzzet Çapa'nın sahibi olduğu Cahide Müzikhol'de dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek bir organizasyon düzenlendi.

Geçtiğimiz akşam, Cahide Müzikhol'de unutulmaz bir gece yaşandı. Türk Sanat Müziğinin usta ismi Muazzez Abacı, yeni albümü 'Sezen'imin Şarkıları' ve eski efsane şarkılarını seslendirerek dinleyenlere akıllarından silemeyecekleri bir gece yaşattı.

DRhP0cPXcAA8NGq

O YALNIZ SESİYLE DEĞİL DURUŞUYLA, TAVRIYLA, BİR EKOL

Eğlence dünyasının rakipsiz ismi İzzet Çapa efsane ismin sahne alacağını şu sözlerle duyurmuştu: O Türk Sanat Musikisi’nin en güçlü seslerinden... O bir efsane, o yalnız sesiyle değil duruşuyla, tavrıyla, bir ekol, bir okul... O Muazzez Abacı...20 Aralık Çarşamba gecesi Cahide Müzikhol‘de... Bu kez, yalnız alaturka şarkılarıyla değil pek yakında raflarda yerini alacak “Sezen’imin Şarkıları” adını verdiği albümünden seçtikleriyle sizlerle olacak...

İZLEYENLER MEST OLDU!

Efsane gecenin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen İzzet Çapa, orada bulunma imkanı olmayanlara da bu müzik ziyafeti sundu.

İşte Çapa'nın o paylaşımları:

İzzet Çapa'nın yeni sürprizi! Efsane isim Muazzez Abacı Cahide Müzikhol'de ile ilgili etiketler İzzet Çapa cahide müzikhol muazzez abacı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.