İzzet Çapa'nın "Müşkülpesent" heyecanı!

SuperHaber yazarı İzzet Çapa, yeni mekanı için oldukça heyecanlı...

SuperHaber yazarı İzzet Çapa, son günlerde yepyeni bir heyecan içinde. Yakında açacağı mekan olan "Müşkülpesent" için geri sayıma başlayan Çapa'nın gözüne uyku girmiyor.

Rüyalarını süsleyen yeni gözdesi için sabırsızlanan Çapa, açılması dört gözle beklenen mekanını sosyal medya hesabından işte şu notla anlattı:

Ekran_Resmi_2017-10-04_17.28.38

"Gecenin ilerleyen vaktinde vedalaştık Nişantaşı'nın yeni lokantası Müşkülpesent'le. Günlerdir onunla yatıp, onunla kalkıyoruz, sağolsun uykumda da rahat bırakmadı. Rüyamda tepemde zıplayıp "yeter ama İzzet bu kadar da müşkülpesent olma" diye bir güzel payladı.

Sabah uyandım, edebiyat faresi bir arkadaşım telefonda Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur 'Haydi Abbas vakit tamam' diye başlayan şiirini okuyor" diyerek tatlı telaşını paylaştı.

Bu harika mekanı herkes sabırsızlıkla bekliyor. Müdavimlerinin çok olacağıysa şimdiden kesin görünüyor.

İzzet Çapa'nın "Müşkülpesent" heyecanı! ile ilgili etiketler İzzet Çapa Instagram SuperHaber müşkülpesent
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.