İzzet Çapa'dan Hıncal Uluç'a sitem

Eğlence sektörünün önemli markalarını bünyesinde bulunduran Çapamarka'nın sahibi iş adamı İzzet Çapa, A Spor yorumcusu Hıncal Uluç için sitem dolu bir paylaşım yaptı. Uluç'un 40 senedir aynı taktiği izlediğini söyleyen Çapa, ünlü yorumcunun Fatih Terim için söylediği sözlere vurgu yaparak, "Meselelere daha bir sevgi dolu, daha ılımlı, daha anlayışlı baksan. Her söyleminde hınç almayı bıraksan. Ah be abim..." ifadelerini kullandı.

A Spor'da Hıncal Uluç ile Baş Başa programında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e eleştirilerde bulunan Hıncal Uluç'un sert açıklamaları gündem oldu.

Terim için 'Galatasaray'ı bitirdi' eleştirisinde bulunan Uluç'a iş adamı İzzet Çapa sosyal medya hesabından sitem etti.

"40 SENEDİR AYNI TAKTİK"

Uluç'un söz konusu eleştirilerini paylaşan Çapa, ünlü yorumcunun 40 senedir aynı taktiği izlediğini söyledi.

Çapa'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

40 senedir aynı numara be Hıncal abi...

Vallahi seni sevdiğimden söylüyorum, millet senin bu taktiğini çoktan ezberledi be abi...

"TADI KALMADI"

"Bir zamanlar, yazılarının çok okunduğu her söylediğinin gündem olduğu bir zamanlar bu ‘meseleye tersten bakma’ işleri prim yapıyordu ama artık bir nostalji olarak bile tadı kalmadı billahi...

Neymiş, Galatasaray’ı Fatih Terim’in kaprisleri bitirmiş...

"DAHA SEVGİ DOLU BAKSAN"

Ah be Hıncal Abi, hani artık yaş da iyice kemale ermişken bin yıllık şu öfkeli çıkışmalarını bir kenara bıraksan...

Meselelere daha bir sevgi dolu, daha ılımlı, daha anlayışlı baksan...

Her söyleminde hınç almayı bıraksan...

Ah be abim..."

HINCAL ULUÇ NE DEMİŞTİ?

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Hıncal Uluç ile Başbaşa programında Süper Lig'in ilk yarısını değerlendirdi.

Galatasaray'a ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uluç şu ifadeleri kullandı;

"Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa ne olacak? Öbürleri daha kötü olduğu ya da daha çok sahtekarlık yaptığı için şampiyon olacak.

İlk yarının en kötü hocası Fatih Terim, en kötü oynayan takımı da Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim, biri Okan Buruk, biri de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor ve harika Başakşehir, çok çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.

Galatasaray, A'dan Z'ye yanlış. Balık baştan kokuyor, Galatasaray'ı Fatih Terim bitirdi. Kişisel kaprisleri yüzünden bitirdi.

Fatih Terim, 2017'de Galatasaray'a geldi. Geldiği sene Almanya kampında maçını seyrettim, iki çocuk vardı, biri Yunus, biri Celil. Uçuyorlardı. Nerede bunlar şimdi? Sergengeleli 1 sezon oldu, Sergen kimleri çıkardı, ondan önce Şenol kimleri çıkardı? Güven, Dorukhan, Rıdvan...

Hani Fatih Terim'in takımında genç? Tam tersine gençleri kaybetti. Emre Mor nerede? Emre Taşdemir, Saracchi'nin yedeği. Fatih Terim geldiğinde iki milli stoper vardı, Ahmet Çalık ve Serdar Aziz. Nerede onlar şimdi? Galatasaray hala stoper arıyor. Bu kafada Galatasaray'ın iyi olmasına imkan var mı? Galatasaray'a gelen adamın, iyi olursam hocam oynatır inancına sahip olması lazım."

İzzet Çapa'dan Hıncal Uluç'a sitem ile ilgili etiketler Fatih Terim İzzet Çapa Hıncal Uluç Galatasaray a spor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.