İzmit'te kimyasal madde alarmı! Çok zehirli...

Alarma neden olan kimyasal madde sızıntısı Kocaeli'nin merkez ilçesi İzmit'te bulunan bir kargo şirketinde yaşandı... Seka Devlet Hastanesi'ne gönderilen bir kutudan kimyasal sızıntı meydana geldi... 2 kargo çalışanı zehirlendi... Olay yerine AFAD KBRN ekipleri sevk edildi...

Alarma neden olan kimyasal madde sızıntısı Kocaeli'nin merkez ilçesi İzmit'te bulunan bir kargo şirketinde yaşandı... Seka Devlet Hastanesi'ne gönderilen bir kutudan kimyasal sızıntı meydana geldi.. 2 kargo çalışanı zehirlendi... Olay yerine AFAD KBRN ekipleri sevk edildi...

KLİSEN İSİMLİ KİMYASAL

Edinilen bilgiye göre, İzmit merkezde yer alan bir firma tarafından SEKA Devlet Hastanesine gönderilmek üzere ‘Klisen’ isimli kimyasal madde kargo firmasına teslim edildi.

Kutudaki kimyasal maddeden meydana gelen sızıntı sonrası bir süre sonra iki kargo çalışanı halsiz düşerek kendilerini kötü hissetmeye başladı.

3_1

Bunun üzerine olay yerine ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kimyasal olaylara müdahale ekipleri ile 112 ekibi sevk edildi.

AFAD KBRN EKİPLERİ ÇAĞRILDI

Kutu içersindeki maddenin çok ve öldürücü olduğunun tespit edilmesi üzerine durum AFAD KBRN ekibine bildirilerek çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sızıntının meydana geldiği maddenin tehlikeli olması nedeniyle AFAD ekibi maddeyi teslim almak istemedi.

Diğer yandan sızıntıdan dolayı etkilenen 2 çalışan ise olay yerine gelen özel kıyafetli 112 ekiplerince alınarak hastaneye kaldırıldı.

2_1

GÖNDEREN FİRMA TESLİM ALACAK

Polis ekiplerinin güvenlik önlemi alarak çevreye kimseyi yaklaştırmadığı kargo bürosundaki kimyasal maddeyi hastaneye gönderen firmanın yetkililerinin olay yerine gelerek teslim alacağı öğrenildi.

İzmit'te kimyasal madde alarmı! Çok zehirli... ile ilgili etiketler Kocaeli AFAD Zehirlenme kbrn kimyasal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.