İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını

İzmir’in Karaburun ve Dikili ilçelerinde makilik ve ormanlık iki alanda yangın çıktı. Ekipler, yangınları söndürmek için müdahale etti. Havadan ve karadan gerçekleştirilen yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde henüz belirlenemeyen nedenle ormanlık alanlarda yangın çıktı.

Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğü Karaburun Orman İşletme Şefliği'ne Gerence Körfezi civarında makilik alan yangını ihbarı geldi. İhbar üzerine bölgeye 8 arazöz, 5 ilk müdahale aracı, 3 su tankeri, 1 dozer ve 1 helikopter sevk edildi.


Öte yandan Bergama Orman İşletme Müdürlüğü Dikili Orman İşletme Şefliği'ne de baraj mevkiinde orman yangını ihbarı yapıldı. Bölgeye 1 helikopterin yanı sıra 10 arazöz ile 4 su tankeri sevk edildi.

İzmir’in Karaburun ve Dikili ilçelerinde makilik ve ormanlık iki alanda çıkan yangınlar, havadan ve karadan gerçekleştirilen yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Her iki bölgede de soğutma çalışmalarına geçildiği öğrenildi.

 


İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını

İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını - Resim : 2

İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını - Resim : 3

İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını - Resim : 4

İzmir'in Urla ve Dikili ilçelerinde orman yangını ile ilgili etiketler İzmir Yangın Orman Yangını Urla Dikili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.