"İzmir'den denize dökeceğiz" sözüne Karadeniz'e has argo sözlerle yanıt!

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 16 Nisan referandumunda "Evet" oyu verenleri "İzmir'den denize dökmekle" tehdit etmiş, bu sözler büyük eleştiri almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, Bozkurt'un skandal mesajlarına sert sözlerle tepki verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da CHP'li Bozkurt hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlattı.

Hüsnü Bozkurt'a en ilginç yanıt ise Karadeniz'den geldi.

Trabzon'da yerel televizyon kanalının sokak röportajı bölümünde bir kadına CHP'li vekilin sözleri soruldu.

CHP'li vekile çok öfkeli olduğu gözlenen vatandaş Hüsnü Bozkurt'u Karadeniz'e davet etti ve, "İzmir'den denize dökmesin Karadeniz'e gelsin de göreyim onun boylarını... Kafasını kesip de, ****... O kimdir de bizi denize dökecek! O gitsin Rusya'ya Yunanistan'a... Niçin "evet" demeyelim!" diye konuştu. / SuperHaber

İşte o sözler;

"İzmir'den denize dökeceğiz" sözüne Karadeniz'e has argo sözlerle yanıt! ile ilgili etiketler Karadeniz İzmir hüsnü bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.