İzmir'de yatağından kaçırılan kız İstanbul'da ortaya çıktı!

Uyuşturucu çetesi olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişilerce İzmir'deki evinde güpegündüz yatağından kaçırılan 16 yaşındaki kız, İstanbul'da Esenler Otogarı'nda yarı baygın halde bulundu

2 Aralık 2016 günü İzmir'in Karabağlar ilçesinde 16 yaşındaki Ayşenur S.'yi uyuşturucu çetesi olduğu iddia edilen kimliği belirsiz şahıslar, genç kızın annesi, babası ve ablasının işe gitmesini fırsat bilerek evinde yatağında uyurken kaçırdı.

KIZLARININ YATAĞINDA BULAMADILAR, KAN LEKELERİNİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜLER

041220161554172731992_3.jpg

Kızlarına ulaşamayıp eve giden aile, kızlarının yatağında kanlı bir bıçak, yırtık pijamaları ve her yere sıçramış kan lekelerini görünce dehşete düştü. Aile korku içinde polise başvururken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü de genç kızın kaybolması ile hemen hareket geçerek çalışmalarını titiz bir şekilde yürüttü.

"KIZINIZ ESENLER OTOGARI'NDA YARI BAYGIN HALDE YATIYOR"

Aileye müjdeli haber ise bir telefonla geldi. Telefon ile genç kızın ailesi arayan bir şahıs 'Kızınız İstanbul Esenler Otogarı'nda yarı baygın halde yatıyor. Telefonunu alıp sizi aramak istedim' dedi.

Bunun üzerine emniyet güçleri harekete geçerek genç kızı ailesiyle buluşturmak üzere karakola götürürken, şüpheli bir şahsı da gözaltına aldı.

İzmir'de yatağından kaçırılan kız İstanbul'da ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İzmir İstanbul kaçırılan kız bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.