İzmir'de silahlı protesto: İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayadı

İzmir'de elinde Türk bayrağı olan kişi, yere serdiği İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayadı. Polis, kişiyi 2 saat sonunda ikna etmeyi başardı.

Konak ilçesi Cumhuriyet Bulvarı'na saat 13.00 sıralarında otomobili ile gelen bir kişi, araçtan inip, elindeki İsrail bayrağını yere serdi. Daha sonra eline Türk bayrağı alan isminin Muhammet olduğu öğrenilen kişi, başına tabanca dayadı.

İzmir'de silahlı protesto: İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayadı

Bunun üzerine çevredekilerin ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 SAAT SONUNDA İKNA EDİLDİ

İzmir'de elinde Türk bayrağı olan, yere serdiği İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayayan kişi, polis ekiplerince 2 saatte ikna edildi. Tabancayı bırakıp, gözyaşları içinde teslim olan protestocunun Pakistan uyruklu ve ön isminin Muhammet (23) olduğu öğrenildi.

İzmir'de silahlı protesto: İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayadı ile ilgili etiketler İzmir protesto İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.