İzmir'de lüks bina alev topuna döndü! Yangın 'İbrahim Tatlıses'in evinden çıktı' iddiası

İzmir'de lüks bir sitede çıkan yangın yürekleri ağıza getirdi... O lüks sitede dairesi olduğu belirlenen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, komşularına geçmiş olsun diledi. Öte yandan bazı sosyal medya hesapları, yangının Tatlıses'in dairesinden çıktığını iddia etti.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, lüks bir sitede yangın çıktı. Tüm binayı saran alevler gökyüzünü aydınlatırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın, saat 22.30 sıralarında Yenikale Mahallesi İsmail Cem Sokak’ta bulunan lüks bir sitede çıktı. Yangında, alevler kısa sürede büyüyerek, lüks binayı tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin gökyüzünü aydınlattığı yangına müdahale etti. Çevredeki binalarda oturanlar önlem amaçlı evlerini terk ederken, yanan siteden zaman zaman patlama sesleri duyuldu.

 

Yapılan açıklamalarda ölü ve yaralı olmadığı da duyuruldu... Bu gelişmelerle birlikte liks sitede ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de dairesinin bulunduğu belirlendi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıses, İzmir'de olmadığını da duyurdu.

YANGIN TATLISES'İN DAİRESİNDEN ÇIKTI İDDİASI

Öte yandan sosyal medyadaki bazı yayın organları, yangının İbrahim Tatlıses'in dairesinden çıktığını iddia etti. 

İzmir'de lüks bina alev topuna döndü! Yangın 'İbrahim Tatlıses'in evinden çıktı' iddiası - Resim : 3

İzmir'de lüks bina alev topuna döndü! Yangın 'İbrahim Tatlıses'in evinden çıktı' iddiası ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İzmir Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.