İzmir'de korku dolu anlar: Yolcu gemisi kıyıya çarptı! İşte o anlar...

İzmir Karşıyaka'da arıza nedeniyle sürüklendiği ve durdurulamadığı belirtilen bir yolcu gemisi, kıyı bandına sert bir şekilde çarptı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.

Olay bugün Karşıyaka İskelesi yakınlarında meydana geldi. İskele açıklarında manevra esnasında makinede yaşanan arıza nedeniyle kontrolden çıktığı öğrenilen, İZDENİZ'e ait 'Dokuz Eylül' adlı yolcu gemisi, süratli bir şekilde kıyı bandına çarptı. Çarpmanın ardından büyük bir gürültü meydana gelirken o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı

.İzmir'de korku dolu anlar: Yolcu gemisi kıyıya çarptı! İşte o anlar...

YARALANAN VATANDAŞ YOK

Gemi kaptanının çarpma sonrası gemiyi iskelenin doğusuna yanaştırdığı öğrenilirken, kıyı bandına çarpan gemi detaylı kontroller için Bostanlı İskelesine nakledildi. İlk kontrollerde sahilde veya gemide bir hasar tespit edilmezken meydana gelen olayda da yaralanan vatandaşın olmadığı bildirildi.

İzmir'de korku dolu anlar: Yolcu gemisi kıyıya çarptı! İşte o anlar... - Resim : 2

İzmir'de korku dolu anlar: Yolcu gemisi kıyıya çarptı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler İzmir Karşıyaka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.