İzmir'de köprüde intihar girişimi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir kişi köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri yolu kapatarak bir saat boyunca, zanlıyla ikna konuşması gerçekleştirdi.

Olay, saat 03.00 sıralarında, İzmir çevre yolu Limontepe kavşağında bulunan köprüde meydana geldi.

KÖPRÜYE ÇIKTI 'ATLAYACAĞIM' DEDİ

İsmi açıklanmayan ve bunalıma girdiği ileri sürülen kişi, köprüye çıkarak, atlayacağını söyledi. Bunun üzerine çevredekiler, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BİR SAAT İKNA ÇABASI

Polisler, köprünün altındaki yolu trafiğe kapatırken, itfaiye erleri ise köprüdeki kişinin atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Köprüye çıkan polis ekipleri, atlayacağını söyleyen kişiyi eyleminden vazgeçirmek için ikna konuşmasına başladı. Yaklaşık 1 saat konuşulan kişi, köprüden inmeye ikna edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Önlem amaçlı kapatılan yol ise ulaşıma yeniden açıldı. Sağlık görevlileri, intihar girişiminde bulunan kişiyi kontrol amaçlı ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

İzmir'de köprüde intihar girişimi

İzmir'de köprüde intihar girişimi - Resim : 2

 

İzmir'de köprüde intihar girişimi ile ilgili etiketler İzmir polis İntihar Karabağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.