İzmir'de HES kodu tartışması kanlı bitti

İzmir'de HES Kodu göstermeden belediye otobüsüne binen bir kişi dehşet saçtı. Otobüs sürücüsünün ısrarına rağmen kodu göstermemek için direnen şahıs kendisini uyaran yolculardan Uğur E.nin tepkisi üzerine bıçağını çıkartıp iki kez sapladı. Uğur E. kanlar içinde kalırken karışıklıktan faydalanan şüpheli ise otobüsten inip kayıplara karıştı.

İzmir'in Konak ilçesi Bahri Baba Otobüs Durağı'nda sabah saat 06.00 sıralarında yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti;

Ballıkuyu-Konak arasında sefer yapan belediye otobüsüne binen kimliği belirsiz kişi, sürücüye, HES kodunu göstermek istemedi. Sürücünün ısrarına rağmen kodu göstermemek için direnen kişiye, yolculardan Uğur E. tepki gösterdi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Bu sırada ismi belirlenemeyen şüpheli cebinden çıkardığı bıçağı Uğur E.'ye iki kez sapladıktan sonra karışıklıktan faydalanıp kaçtı. 

İzmir'de HES kodu tartışması kanlı bitti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı olduğu belirtilen Uğur E.'yi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Uğur E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Şüphelinin kimliğini tespit eden polis ekipleri yakalamak için çalışma başlattı.

'İKİ DEFA VURDU SONRA DA KAÇTI'

Olaya tanık olan esnaf Cemil Acar, "Otobüsün içinde köşede oturan şahıs ile iki kişi tartışıyordu. Birine otobüsten inmesini söylüyorlardı. Adamı indirmeye çalışıyorlardı. Adam iki defa bıçağı vurup, kaçtı" diye konuştu.

İzmir'de HES kodu tartışması kanlı bitti ile ilgili etiketler Otobüs İzmir Konak HES kodu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.